Bar Deco

Bar deco speelt in op de reële nood aan een lokale culinaire voorziening in de dorpskern van Veltem-Beisem. Het bouwt dit initiatief uit met aandacht voor het principe van circulaire economie. Het combineert een eet- en koffiebar met een winkelconcept waar mensen lokale producten kunnen aankopen in een verpakkingsvrije of zero-waste context. Bar Deco wordt uitgebaat door de immer vrolijke Nele Vicca. Misschien is er ook plaats voor jouw producten en ideeën? Spring eens binnen tijdens de openingsuren.

Bar Deco is onze kleinschalige eet/koffiebar en winkelruimte

Welkom voor een hapje en drankje, in de winkel met lokale en verpakkingsvrije producten.

Wil je een activiteit organiseren in de Bar zelf? Dat kan zeker, neem even contact op: 0486652264.

Eén keer per maand zal er een praatgroep doorgaan voor ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Hier is geen professionele begeleiding maar is bedoeld om laagdrempelig steun te vinden bij anderen die misschien wel tegen dezelfde heuvels botsen. Interesse? Graag een mail naar bardeco@dorpsplein13.be of sms naar 0486652264.

Onze huidige openingsuren:

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Zat
Zon

12.00-18.00u
GESLOTEN
11.30-18.00u
GESLOTEN
15.00-18.00u
10.00-20.00u
11.00-18.00u

Bar Deco is in eerste instantie een circulair sociaal-economisch project met een klemtoon op de korte keten, duurzaamheid en het uitbouwen van een samenwerking met lokale inwoners. Creatief talent uit de regio vindt via Dorpsplein 13 een lokale afzetmarkt voor kleinere hoeveelheden. Dit versterkt het zero-waste concept van de winkel waar de focus ligt op verpakkingsarm leveren, korte keten en toegankelijkheid. De eetbar maakt gebruik van de producten uit de winkel.

Bar Deco vervult tevens een hub functie in de organisatie en/of het faciliteren van praatcafés, collectieve leermomenten over artisanale producten of creaties en markten op diverse locaties, op eigen initiatief, op initiatief van burgers die zelf ideeën aandragen of in samenwerking met het uitvinderscollectiefje Townsquare13.

Het onderonsje
Bar Deco geeft creatief talent de kans en de plaats om haar passie te delen met de dorpsgenoten. Dat doen we met gezellige onderonsjes die een ruimte creëren voor samenwerking, verbinding, versterking en het leren van elkaar.

*brei en haakcafé met Inge
*knutselen volwassen-kind met Cristin van @cloud9interiordesign
*handlettering met Yolijn
*acrylgieten met Mona
*schapenvacht vilten met Sandra

Meer informatie en inschrijven via deze link:

inschrijvingsformulier
Goesting in het faciliteren van een onderonsje, of heb je interesse om aan eentje deel te nemen, laat het ons weten.

Het motto van de Bar Deco initiatiefnemers:

"Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen (Keniaans gezegde)."

Partners van Bar Deco

Veltem Puur


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x