Projecten

Dorpsplein 13 gaat van start met Bar Deco en Art-Deco. Het collectief werkt op basis van het principe van communicerende vaten die elkaar mee in evenwicht houden. Bar Deco kan een culinaire service leveren tijdens workshops, events, markten op locatie, aan scholieren, burgers en residenten die gebruik maken van de aangeboden ruimte binnen het Art-Deco traject. Tijdens workshops voor kinderen bieden we ouders een kans aan voor een gezellige babbel, wat co-werktijd, om aankopen te doen in de winkel of een bezoek te brengen aan residentiële ateliers. Artisanele en artistieke producten die gecreëerd worden binnen de Art-Deco context kunnen gebruikt en verkocht worden in Bar Deco.

In Bar Deco kan je midden juni 2020 al terecht. Op het residentieel programma van het Art-Deco project is het nog even wachten tot de grootste verbouwingswerken achter de rug zijn. Hou onze nieuwspagina alvast in de gaten voor de updates.

Wie zin en interesse heeft om activiteiten te ontplooien op Dorpsplein 13 kan terecht in Bar Deco voor een verkennend gesprek. Groeien doen we samen met de inwoners van Veltem-Beisem en sympathisanten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x