Projecten

Dorpsplein 13 staat momenteel voor Bar Deco en Art-Deco. Het collectief werkt op basis van het principe van communicerende vaten die elkaar mee in evenwicht houden. Bar Deco kan een culinaire service leveren tijdens workshops, events, markten op locatie, aan scholieren, burgers en residenten die gebruik maken van de aangeboden ruimte binnen het Art-Deco traject. Tijdens workshops voor kinderen bieden we ouders een kans aan voor een gezellige babbel, wat co-werktijd, om aankopen te doen in de winkel of een bezoek te brengen aan residentiële ateliers. Artisanele en artistieke producten die gecreëerd worden binnen de Art-Deco context kunnen gebruikt en verkocht worden in Bar Deco.

In Bar Deco kan je sinds midden juni 2020 al terecht. Op het residentieel programma van het Art-Deco project is het nog even wachten, ... wachten, ... wachten en wachten tot de vergunningen binnenrollen om met de verbouwingswerken te kunnen starten. We kregen het nieuws van de gemeentelijke mandatarissen dat het nog niet voor de aankomende maanden zou zijn, dus investeren we momenteel onze energie mee de sociale innovatieprojecten van stad Leuven. Wist je onze Leuvense buren geselecteerd werd voor de missie '100 klimaatneutrale en slimme stden tegen 2030' en recentelijk ook bekroont werd met het label Europese Innovatiestad? We leren, we proberen, we evalueren en hopelijk brengt Dorpsplein13 op termijn een stukje kennis mee terug naar Herent.

Hou onze nieuwspagina alvast in de gaten voor de updates. Van zodra het kan en mag, zijn we er ook voor eigen volk. Wie zin en interesse heeft om activiteiten te ontplooien in samenwerking met Dorpsplein 13 kan alvast terecht in Bar Deco voor een verkennend gesprek. Wij houden het vuur voor u warm. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x