B/OLD intergenerationeel creatief workshop event

We schrijven zondag 27 juni 2021. Of liever nog, WE SCHILDEREN. Want street art moet niet persé beperkt blijven tot de stedelijke context. Wij maken graag plaats voor deze visuele kunstvorm en de waarde ervan voor ons eigen dorp. En het wordt vanzelfsprekend nóg boeiender wanneer we er zelf mee aan de slag mogen gaan. Met B/OLD brengen we seniors samen met jongere generaties voor de creatie van een muurschildering op de zijgevel van Bar Deco. Wie dacht dat street art alleen 'voor de jonkies' was, die komt best een kijkje nemen ter plaatse. Hou je niet van schilderen. Geen nood, wij bieden een digitaal alternatief aan in de loods van Art Deco én maken plaats voor een aantal andere dorpsgenoten die maar wat graag hun artiestieke vaardigheden en creaties met je delen.

RONCHA werkt met een aantal dorpelingen van verschillende generaties een ontwerp uit voor de zijmuur van Bar / Art Deco.  Het thema is 'DIT IS VELTEM-BEISEM'!  Ook voor wie zijn of haar handen niet graag vuilmaakt is er geen excuus om niet te komen. SPRAY&PLAY brengt een digitaal graffiti concept naar Veltem-Beisem. 

Als de COVID-19 sterren gunstig staan, dan maken wij op zondag 27 juni van elk van jullie een ster. En daarvoor danken we uiteraard de Vlaamse overheid die ons intergenerationeel graffiti event mee sponsort, naar een idee van resident in Dorpsplein13:


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x