Art-Deco

Art-Deco biedt een aantrekkelijk gelegen werkruimte aan op het kruispunt van sociale ontmoeting, duurzaam ondernemersschap en cultureel-artistiek, ambachtelijk experiment. Het draagt actief bij aan het versterken van de sociale, culturele en economische synergie binnen het dorp. Handige duizendpoot Geert Decoster startte in juni het renovatietraject voor de loods op nummer 13 op en bouwt gestaag aan onze nieuwe vrijplaats in hartje Veltem-Beisem. Hij biedt op korte termijn ruimte voor mensen die net als hij op zoek zijn naar een plek om in goed gezelschap hun creatieve en ambachtelijke activiteiten uit te voeren.

Art-Deco wil in de eerste plaats een residentiële ruimte zijn voor creatief, artistiek talent op het kruispunt van ambachtelijk ondernemen en eigenwijze vormen van kunst, in de meest brede zin van het woord. Het zet zijn deuren open voor burgers en buren die mee willen komen creëren. Of het nu gaat om samen vieren, samen klussen, samen werken, samen luisteren of GEWOON SAMEN.  Art-Deco biedt ruimte. 

Wil je met een beperkt aantal mensen praten, creëren of het gewoon eventjes 'stil maken', kom gerust eens kennismaken. Wij horen graag van jou haalbaar is om met je creatief idee, je lessenreeks, je talent in ons buurtpunt aan de slag te gaan. 

We hoopten tegen eind mei 2022 klaar te zijn met de renovatie maar Elschot's uitspraak “tussen droom en daad  staan (gemeentelijke) wetten in de weg en praktische bezwaren".is een deel van onze dagelijkse realiteit. Onze missie om reële kansen te creëren op het leggen van nieuwe sociale, economische en creatieve verbindingen binnen de gemeenschap Veltem-Beisem blijft overeind. Dorpsplein 13 mikt actief op een verbeterde eenheid en een sterkere empathie tussen bewoners onderling en de nieuwe actoren die door de komst van de nieuwe middenschool op korte termijn de dorpskern mee zullen bevolken. 

We resideren dus ook in onze virtuele cloud. 

Residentiële partners 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x