Art-Deco

Art-Deco biedt een aantrekkelijk gelegen werkruimte aan op het kruispunt van sociale ontmoeting, creatief, duurzaam ondernemersschap en cultureel-artistiek, ambachtelijk experiment. Het draagt actief bij aan het versterken van de sociale, culturele en economische synergie binnen het dorp. Duizendpoot Geert Decoster startte in juni het renovatietraject voor de loods op nummer 13 op en bouwt gestaag aan onze nieuwe vrijplaats in hartje Veltem-Beisem.

Art-Deco wil in de eerste plaats een residentiële ruimte zijn voor creatief, artistiek talent op het kruispunt van ambachtelijk ondernemen en eigenwijze vormen van kunst, in de meest brede zin van het woord. Het zet zijn deuren open voor burgers die zich willen verenigen. Of het nu gaat om samen vieren, samen creëren, samen luisteren of GEWOON SAMEN. Art-deco luistert graag naar jouw verhaal. Waar mogelijk zoeken wij mee naar een concrete oplossing.

Met Art-Deco creëren we een reële kans op het leggen van nieuwe sociale verbindingen binnen de gemeenschap Veltem-Beisem. Dorpsplein 13 mikt immers op een verbeterde eenheid en een sterkere empathie tussen bewoners onderling en de nieuwe actoren die door de komst van de nieuwe middenschool op korte termijn de dorpskern mee zullen bevolken.

Residentiële partners

K.I.SS Kreative Innovative Social Science


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x