Bar Deco

Bar deco speelt in op de reële nood aan een lokale culinaire voorziening in de dorpskern van Veltem-Beisem. Het bouwt dit initiatief uit met aandacht voor het principe van circulaire economie. Het combineert een eet- en koffiebar met een winkelconcept waar mensen lokale producten kunnen aankopen in een verpakkingsvrije of zero-waste context. Bar Deco wordt uitgebaat door de immer vrolijke Nele Vicca. Misschien is er ook plaats voor jouw producten? Spring eens binnen tijdens de openingsuren.

Bar Deco is onze kleinschalige pop-up eet/koffiebar en winkelruimte

Onze huidige openingsuren:

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Zat
Zon

10.00-20.00u
10.00-20.00u
10.00-20.00u
GESLOTEN
12.00-20.00u
10.00-20.00u
14.00-18.00u

Bar Deco is in eerste instantie een circulair sociaal-economisch project met een klemtoon op de korte keten, duurzaamheid en het uitbouwen van een samenwerking met lokale inwoners. Creatief talent uit de regio vindt via Dorpsplein 13 een lokale afzetmarkt voor kleinere hoeveelheden. Dit versterkt het zero-waste concept van de winkel waar de focus ligt op verpakkingsarm leveren, korte keten en toegankelijkheid.De eetbar maakt gebruik van de producten uit de winkel.

Bar Deco vervult tevens een hub functie in de organisatie en/of het faciliteren van workshops, opleidingen en bio markten op locatie of in de ruimtes van Art-Deco, op eigen initiatief of op initiatief van burgers die zelf ideeën aandragen.

Het motto van de Bar Deco initiatiefnemers:

"Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen (Keniaans gezegde)."

Partners van Bar Deco
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x