Bar Deco

Bar deco speelt in op de reële nood aan een lokale culinaire voorziening in de dorpskern van Veltem-Beisem. Het bouwt dit initiatief uit met aandacht voor het principe van circulaire economie. Het combineert een eet- en koffiebar met een winkelconcept waar mensen lokale producten kunnen aankopen in een verpakkingsvrije of zero-waste context. Bar Deco wordt uitgebaat door de immer vrolijke Nele Vicca. Misschien is er ook plaats voor jouw producten? Spring eens binnen tijdens de openingsuren.

Bar Deco is onze kleinschalige pop-up eet/koffiebar en winkelruimte

Welkom voor een hapje en drankje, in de winkel met lokale en verpakkingsvrijer producten.

De nieuwe maatregelen sinds begin november zorgen voor een nieuwe aanpak binnen Bar Deco. De eetbar en winkel zal tijdens de weekavonden gesloten zijn, maar kan wel gereserveerd worden voor een etentje of activiteit. Op woensdagochtend van 8 tot 11u zal Barista Stefaan koffie schenken.

Onze huidige openingsuren:

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Zat
Zon

12.00-18.00u
12.00-18.00u
11.30-18.00u - 8.00 - 11.00u koffiemoment
GESLOTEN
15.00-18.00u
10.00-20.00u
12.00-18.00u

Bar Deco is in eerste instantie een circulair sociaal-economisch project met een klemtoon op de korte keten, duurzaamheid en het uitbouwen van een samenwerking met lokale inwoners. Creatief talent uit de regio vindt via Dorpsplein 13 een lokale afzetmarkt voor kleinere hoeveelheden. Dit versterkt het zero-waste concept van de winkel waar de focus ligt op verpakkingsarm leveren, korte keten en toegankelijkheid.De eetbar maakt gebruik van de producten uit de winkel.

Bar Deco vervult tevens een hub functie in de organisatie en/of het faciliteren van workshops, opleidingen en bio markten op locatie of in de ruimtes van Art-Deco, op eigen initiatief of op initiatief van burgers die zelf ideeën aandragen.

Workshops
Bar Deco geeft creatief talent de kans en de plaats om haar passie te delen met de dorpsgenoten. De workshops zijn opnieuw een kans in samenwerking, verbinding en versterking.

Geplande workshops: 

zo 28/11/21: pasta maken met de Italiaanse Silvia

binnenkort ook:
op dinsdag: brei en haakcafé met Inge
op woensdag: knutselen volwassen-kind met Cristin van @cloud9interiordesign
op woensdag: droombord maken met Cristin van @cloud9interiordesign 

Meer informatie en inschrijven via deze link:

inschrijvingsformulier
Geef je zelf workshops of heb je interesse in een bepaalde workshop, laat het ons weten.


Het motto van de Bar Deco initiatiefnemers:

"Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen (Keniaans gezegde)."

Partners van Bar Deco

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x